asd
Despre City Transfer - Transfer Aeroport
contact@city-transfer.ro
Tel: (004) 0720 555 333

Despre noi

City Transfer este un serviciu de transport persoane care efectueaza transfer aeroport - hotel sau de la hotel la aeroport. Acest serviciu este oferit de grupul VAG24 rent a car.

VAG24 rent a car este o companie care ofera servicii de inchirieri auto profesionale la cel mai bun raport calitate/pret. Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune conditii la inchirierea masinilor, de aceea punem mare accent atat pe confort cat si pe siguranta masinilor din flota noastra. Dispunem de o flota auto diversificata, verificata si imbogatita periodic cu noi modele de masini. Desi exista numeroase companii care ofera servicii de rent a car sau de transfer aeroport, VAG24 rent a car se diferentiaza prin serviciile de calitate pe care le ofera. Scopul nostru este sa furnizam servicii profesionale, de inalta calitate si de incredere clientilor nostri.

Ne bucuram de o reputatie foarte buna in randul clientilor si suntem convinsi ca serviciile noastre de transfer aeroport si rent a car, va vor multumi in totalitate si pe dumneavoastra. In speranta ca oferta noastra de inchirieri auto si serviciile de transfer aeroport vin in intampinarea cerintelor dumneavoastra, asteptam sa ne contactati cu incredere la numarul de telefon 004 0720 555 333 sau prin e-mail la adresa: contact@city-transfer.ro

Transfer Aeroport | Airport Transfer Informatii si rezervari la Tel: 0720 555 333 Operatorii nostri va stau la dispozitie 24/7.
* Modificare / anulare gratuita.
* Transparenta 100%
* Seriozitate & Profesionalism
De ce sa alegi City Transfer ? City Transfer - Cel mai bun raport pret/calitate Va punem la dispozitie PROFESIONALISM, SERIOZITATE si PROMPTITUDINE. Experienta si miile de clienti satisfacuti ne recomanda. Serviciu disponibil in Cluj si plecari din Cluj.