Selectati calatoria:

pasageri

Cum ajungi la aeroport în timp util și în siguranțã?

     Drumul cãtre aeroport poate fi de mai multe ori presãrat cu peripeții, mai ales atunci când ești presat de timp, trebuie sã te îmbarci în cel mai scurt timp și tu încã ești în mașinã, încercând sã ocolești traficul aglomerat și sã ajungi la timp pentru îmbarcare. Existã și situația în care vrei sã eviți un astfel de stres, ajungi prea devreme în aeroport și ești nevoit sã aștepți destul de mult timp. Și atunci te întrebi cum sã îți calculezi timpul astfel încât sã ajungi la aeroport într-un timp util și sã nu mai fii nevoit sã aștepți atâta. Iatã care sunt cele mai importante douã sfaturi pe care trebuie sã le urmezi dacã vrei sã prinzi zborul, dar în același timp sã nu stai prea mult în aeroport.

sofer personal

 

  1. Asigurã-te cã are cine sã te ducã la aeroport

Una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de transportul pânã la aeroport este chiar mijlocul de transport. Cum ajungi pânã la aeroport? Poți opta desigur pentru transportul în comun, dar atunci când ai multe bagaje, aceasta cu siguranțã nu este varianta optimã. O altã variantã ar fi taxi-ul, una costisitoare ce-i drept, dar care te poate duce în timp util la aeroport. Mașina personalã este o variantã destul de nesigurã pentru cã ai nevoie de cineva care este dispus sã te ducã la aeroport și ulterior sã îți ducã mașina acasã. Dacã optezi pentru aceastã variantã, asigurã-te din timp cã are cine sã te conducã la aeroport și cel mai important, asigurã-te cã persoana respectivã își ține cuvântul. Nu ai vrea ca în ziua zborului sã te trezești în situația în care persoana care a promis cã te duce la aeroport anuleazã acest plan în ultimul moment, nu?

Din fericire, avem pentru tine soluția idealã: transferul privat de la hotel sau domiciliu la aeroport. De ce sã depinzi de alții când îți poți rezerva un loc și poți ajunge în timp util și în siguranțã la aeroport? Fãrã alte bãtãi de cap sau costuri mult prea mari.

  1. Calculeazã-ți timpul astfel încât sã ajungi cu 1-2 ore înainte în aeroport

Dacã știi cã ai zborul la ora 18, fã în așa fel încât la maxim 17 sã fii în aeroport deja pentru a avea timp sã te ocupi de toate formalitãțile care se impun. În mod normal, dacã ai deja chick-in-ul fãcut și nu ai bagaj de calã, nu ar trebui sã îți ia mai mult de 40-50 de minute pentru a te îmbarca. Însã, nu poți știi niciodatã cât de aglomerat este în aeroport sau ce probleme pot sã aparã și sã îngreuneze acest proces. Nu gândi dupã premiza cã ție nu ți se poate întâmpla și nu uita sã iei în considerare traficul, dar și alte probleme care ar putea sã aparã pe drum.

Desigur, dacã optezi pentru serviciile noastre de transfer aeroport, toate aceste griji vor dispãrea pentru cã noi am calculat pentru tine totul și dupã atâtea curse zilnice, știm exact la cât trebuie sã pornim pentru a ajunge la timp și în siguranțã în aeroport!

Serviciile de transfer aeroport reprezintã cea mai bunã soluție pentru momentele în care vrei sã ajungi la timp la aeroport, iar drumul sã fie unul relaxant. Nu mai trebuie astfel sã întrebi în stânga și în dreapta cine este dispus sã te conducã pânã la aeroport și te poți bucura de drum, știind cã nu vei întârzia și cã vei ajunge în siguranțã. Experiența și profesionalismul nostru ne recomandã atunci când vine vorba de serviciile de transfer aeroport. Alege calitatea și confortul – alege City Transfer!