Selectati calatoria:

pasageri

5 lucruri utile despre serviciile de transfer aeroport

Serviciile de transfer aeroport încep sã fie din ce în ce mai folosite datoritã avantajelor pe care le aduc clienților. Dacã încã nu ai apelat pânã acum la serviciile de airport transfer, atunci informațiile de mai jos îți vor fi de folos!

transfer aeroport vip

Sunt servicii de închiriere mașinã cu șofer personal

 

Dacã vrei sã aștepți o rudã, un prieten sau un partener de afaceri la aeroport, dar în ultimul moment ți-a intervenit ceva în program și nu mai poți face asta, poți opta pentru serviciile de transfer aeroport, mai exact pentru serviciul de meet and greet. Alege mașina potrivitã și trimite un șofer care sã aștepte invitatul la aeroport, sã îl preia și sã îl ducã la destinație. Persoanele care au avut parte de un astfel de serviciu au fost plãcut impresionate de modul în care au fost tratate și de cãlãtoria plãcutã de care au avut parte. Serviciul de meet and greet este o modalitate de a te revanșa pentru indisponibilitatea ta în acel moment la aeroport.

Serviciile de transfer privat cãtre și de la aeroport reprezintã o alternativã foarte bunã pentru momentele în care trebuie sã ajungi la destinație într-un timp bine stabilit și în siguranțã. Mulți opteazã pentru aceste servicii de transfer aeroport în detrimentul celor de rent-a-car dintr-un motiv destul de simplu: comoditatea. Uneori ești multe prea obosit sã mai și conduci dupã un zbor lung, iar City Transfer te ajutã sã te odihnești și sã ajungi la destinație cât mai repede! Alege City Transfer – alege calitatea și profesionalismul!

Aceste servicii de transfer privat îți oferã un grad ridicat de confort, dar și de intimitate. În mașinã vei fi doar tu cu șoferul, nimeni nu te va deranja, iar tu te vei putea relaxa în liniște. Poți chiar sã și lucrezi sau sã pui la punct ultimele detalii ale unei întâlniri pânã ajungi la destinație. Mașinile sunt noi și foarte bine întreținute și îți oferã spațiul necesar pentru bagaje. În plus, șoferii sunt atent selectați și au un nivel mare de experiențã, astfel încât întregul drum de la aeroport pânã la destinație va fi o experiențã plãcutã.

Serviciul de meet&greet

Firmele care se furnizeazã servicii de transfer aeroport au de obicei o flotã auto variatã, din care poți alege mașina care ți se potrivește. Poți opta astfel pentru o mașinã din clasa Standard, Business, SUV sau Minivan. Indiferent dacã ai nevoie de o mașinã mai spațioasã, mai confortabilã sau cu un consum mai mic, cerințele îți vor fi îndeplinite, iar tu te vei putea bucura de o mașinã performantã.

Îți oferã un grad ridicat de confort

Cel mai mare avantaj al acestor servicii de transfer aeroport este faptul cã au un preț fix. Dacã alegi City Transfer, vei ști din momentul rezervãrii care este suma totalã de platã, fãrã alte taxe ascunse sau suplimentare pe care le afli în momentul în care ajungi la mașinã. Din acest punct de vedere, putem spune cã serviciile de transfer privat sunt caracterizate de transparențã.

Poți alege o mașinã potrivitã nevoilor tale

Aceste servicii de transfer aeroport presupun de fapt închirierea unei mașini și a unui șofer personal care sã te ducã la destinație, indiferent dacã aceastã destinație este la nivel local sau național. Astfel, poți opta pentru acest serviciu dacã vrei sã mergi doar de la aeroport la hotelul la care ai fost cazat sau de la aeroport într-un oraș vecin în care ai o întâlnire de afaceri.

Au un preț fix